Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

Біля Нікополя сьогодні сталася смертельна ДТП (фото, відео)

Біля Нікополя сьогодні сталася смертельна ДТП, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області. В результаті аварії одна людина загинула, ще троє постраждали.

12-го жовтня о 11:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася на автошляху «Дніпро–Нікополь», поблизу селища Привільне Червоногригорівської селищної територіальної громади Нікопольського району, в пошкодженій автівці знаходяться заблоковані люди.

За викликом одразу направлено чергові відділення 28-ої та 56-ої державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події надзвичайники встановили, що на автошляху Р-73 «Дніпро-Нікополь» сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля «Skoda Octavia». За попередньою інформацією водій легковика не впорався з керуванням та виїхав на узбіччя, де здійснив зіткнення з деревом. На момент зіткнення в транспортному засобі знаходилось 4 людини. Пасажира 2003 року народження від удару викинуло на узбіччя, а ще 3 людини знаходились затиснутими всередині понівеченого легковика.

Рятувальники за допомогою спеціального аварійно-рятувального обладнання деблокували двох жінок 1980 року народження та 2003 року народження. Постраждалих передано працівникам екстреної медичної допомоги для подальшої госпіталізації (стан середньої важкості). Чоловік, якого викинуло з автівки, зазнав незначних ушкоджень, тому від госпіталізації відмовився.

Також, надзвичайники деблокували тіло без ознак життя водія, чоловіка 1982 року народження.

До надання допомоги залучено 8 співробітників особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Source

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1