Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

У Нікополі згоріли три гаражі (фото)

У Нікополі сталася пожежа – загорілися гаражі, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на ГУ ДСЧС у Дніпропетровській області.

12-го жовтня о 13:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на проспекті Трубників міста Нікополь, горять покинуті споруди (гаражі).

За викликом одразу направлено чергове відділення 28-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що вогнем охоплені три неексплуатуємі споруди (гаражі) та існує загроза поширення пожежі на поблизу розташовані будівлі.

Вогнем пошкоджено конструкції та дерев’яне перекриття трьох покинутих гаражів. Загальна площа пожежі склала 60 м.кв.

Внаслідок пожежі загиблих та постраждалих немає. Пожежу локалізовано о 13:32 та ліквідовано о 15:02.

До гасіння пожежі залучено 4 співробітники особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

В Никополе горели гаражи во дворе многоэтажки (фото)

В Никополе произошел пожар в частном домовладении

В Никополе произошел пожар в частном домовладении (видео)

Source

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1