Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

Був паралізований: подробиці смертельної пожежі у Нікополі

Катерина Андрус

Як повідомляв раніше Nikopolnews, у Нікополі вчора, 22 жовтня, сталася смертельний пожежа. Загинув пенсіонер. З’явилися подробиці цієї трагічної події.

Нагадаємо, пожежа сталася на вулиці Хлястикова ввечері в п’ятницю. Прибулі в 19:07 за адресою виклику рятувальники з`ясували, що горить кімната в приватному житловому будинку. Вони загасили пожежу, а всередині виявили обгоріле тіло чоловіка 1951 року народження. Воно знаходилося на ліжку.

Подробиці смертельного пожежі в Нікополі повідомило, посилаючись на власні джерела, видання Дніпро Час. Згідно з даними видання, загиблий чоловік палив у ліжку, що й стало причиною загоряння. Пенсіонер був паралізований після інсульту, тому не зміг залишити приміщення і врятуватись.

Будьте обережні з вогнем! Дотримуйтесь елементарних протипожежних правил, щоб уникнути трагедії.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Смертельна пожежа у Нікополі: живцем згорів пенсіонер

Біля Нікополя сьогодні сталася смертельна ДТП (фото, відео)

ВІДЕО: Смертельна ДТП біля Нікополя: водія військової вантажівки будуть судити

Запис Був паралізований: подробиці смертельної пожежі у Нікополі спершу з'явиться на NikopolNews.

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1