Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

У Нікополі померла відомий педагог: творець і директор факультету ЗНУ (фото)

Катерина Андрус

У Нікополі померла відомий педагог, кандидат педагогічних наук, доцент, директор Нікопольського факультету Запорізького Національного Університету Надія Селіверстова. Сумну новину повідомила у Фейсбуці Людмила Герасименко, передає Nikopolnews.

Надія Іванівна Селіверстова пішла у засвіти 21 жовтня на 80-му році життя після нетривалої хвороби.

Що про неї відомо?

Нижче – текст Людмили Герасименко:

“Надія Іванівна Селіверстова закінчила Горлівський інститут іноземних мов, викладала англійську мову. Все своє життя вона віддала улюбленій справі: виховала цілу плеяду гідних учнів.

Довгі роки Надія Іванівна працювала в середній школі №7, де її пам’ятають і поважають за професійну майстерність, справедливість і педагогічний талант. З 1992 р. по 1997 р. Н.І.Селіверстова була на посаді декана факультету іноземних мов у Нікопольському інституті управління бізнесу і права.

З 1997 року Надія Іванівна організувала і очолила Нікопольський інститут ЗДУ. Пізніше його перейменують в Нікопольський факультет Запорізького Національного Університету — структурний підрозділ головного вузу.

Завдяки великій працездатності та неабияким організаторським навичкам директора , факультет здобув собі гідне місце серед вищих навчальних закладів України. Сотні випускників НІ ЗНУ знайшли своє покликання в стінах вузу і тепер трудяться в Україні, а також далеко за її межами.

Колектив інституту з великою повагою і любов’ю ставився до Надії Іванівні, яка допомагала вирішувати всі виробничі та особисті проблеми своїх співробітників, була чуйним і чуйним керівником.

Надія Іванівна Селіверстова – це зразок турботливої матері, бабусі, прекрасної господині, гарної та сильної жінки, яка зуміла самостійно вибудувати свою долю і стати гідним представником своєї професії.

Рідні і близькі друзі, співробітники, колишні випускники і вся педагогічна громадськість міста тужить з приводу непоправної втрату, а світла пам’ять про цю чудову жінку збережеться в серцях тих, хто знав і любив її.”

Nikopolnews висловлює співчуття рідним і близьким Надії Іванівни Селіверстової.

Новий директор водоканалу Нікополя – що про нього відомо

У Нікополі помер Яків Дрозд

У Нікополі помер екс-депутат і кандидат на посаду міського голови (фото)

Запис У Нікополі померла відомий педагог: творець і директор факультету ЗНУ (фото) спершу з'явиться на NikopolNews.

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1