Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

Ще п’ять смертей і близько 1700 хворих: коронавірус у Нікополі станом на 24 жовтня

Катерина Андрус

Коронавірус у Нікополі не відступає. Ситуація лише погіршується. Станом на 24 жовтня знову є померлі і дуже багато хворих, повідомляє Nikopolnews. Дані ми надаємо, посилаючись на пресслужбу Нікопольської міської ради та Дніпро ОДА.

За минулу добу 23 жовтня у Нікополі виявили 117 нових випадків коронавірусу.

Станом на 24 жовтня у госпітальній базі Нікопольської міської лікарні №4 на лікуванні знаходяться 149 осіб з пневмонією, з них 110 хворих коронавірусом. Вакцинованих з них – 8 осіб.

В реанімації перебувають 18 пацієнтів. За добу від коронавірусу померли п’ятеро людей!

Під наглядом сімейного лікаря на самоізоляції перебувають 1578 осіб з коронавірусом у Нікополі.

Вакциновано за попередню добу 265 осіб.

Для порівняння, ситуація з коронавірусом у Нікополі на 23 жовтня:

За добу 22 жовтня у Нікополі виявили 15 нових випадків коронавірусу.

Станом на 23 жовтня у госпітальній базі Нікопольської міської лікарні №4 на лікуванні знаходилося 137 осіб з пневмонією, з них 97 хворих коронавірусом. Вакцинованих з них – 8 осіб.

В реанімації було18 пацієнтів. За добу від коронавірусу померли п’ятеро людей!

Під наглядом сімейного лікаря на самоізоляції перебувало 1578 осіб з коронавірусом у Нікополі.

Вакциновано за попередню добу 1173 особи.

Запис Ще п’ять смертей і близько 1700 хворих: коронавірус у Нікополі станом на 24 жовтня спершу з'явиться на NikopolNews.

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1