Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

В Енергодарі зупинили громадський транспорт повністю на період «червоної зони»

Катерина Андрус

в энергодаре остановили общественный транспорт

В Енергодарі зупинили громадський транспорт повністю. Заборона діятиме, допоки місто не вийде з червоної карантинної зони, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на офіційний сайт Енергодарської міської ради.

Повідомляється, що міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила ввести на місцевому рівні рішення регіональної комісії про зупинку автомобільних і залізничних пасажирських перевезень.

“Згідно з рішенням міської комісії, починаючи з 25 жовтня, на період дії “червоного” рівня епідемічної небезпеки пасажирські перевезення по місту будуть заборонені”, – йдеться в повідомленні.

Підприємствам Енергодара, які використовують автобуси для розвезення співробітників, рекомендується розробити графіки і маршрути таким чином, щоб мінімізувати контакт працівників з іншими городянами.

Також управлінню комунальної власності спільно з перевізниками доручили вжити заходів щодо вакцинації водіїв маршрутних автобусів. Крім того, буде опрацьовано питання про можливість введення додаткових обмежень після виходу з “червоної зони” і відновлення перевезень. Це, зокрема, наявність у пасажирів (крім осіб до 18 років) негативного ПЛР-тестування, сертифіката про вакцинацію або документа, що підтверджує отримання однієї дози вакцини.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

В Никополе полиция провела рейды в общественном транспорте

Що заборонено у Нікополі і регіоні з 18 жовтня – офіційно

В Никополе состоялось совещание по вопросам пассажирских перевозок в условиях карантинных ограничений

Запис В Енергодарі зупинили громадський транспорт повністю на період «червоної зони» спершу з'явиться на NikopolNews.

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1