Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

В Покрові вандали поцупили хризантеми з міської клумби

Катерина Андрус

В Покрові вандали поклали око на хризантеми і поцупили квіти. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на офіційний сайт Покровської міської ради.

Понад десяти кущів хризантем було викрадено з клумби, що прикрашає вулицю Тикви.

Зазначається, що квіти висаджено декілька тижнів тому на в’їзді до міста. Озеленювачі «Добробуту» раділи, що містян та гостей Покрова зустрічатиме різнобарв’я осінніх квітів. Їхніми дбайливими руками було створено клумбу з жовтих, білих, багряних хризантем. Але радувала ця краса не довго. Хтось «погосподарював», вирвавши кущі.

в покрове вандалы

Такі прояви вандалізму обурюють, бо знищується те, що робиться для краси міста, для відчуття затишку і комфорту, – зазначають у пресслужбі міського голови Покрова.

в покрове вандалы

Працівники «Добробуту» сподіваються, що до їхньої роботи будуть ставитись з повагою, звертаються до містян з проханням бути уважними і реагувати на хуліганські дії.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Вандала, который украл фонари с аллеи АТО в Никополе, нашли

20 тысяч за помощь в поисках: в Марганце вандалы украли памятные доски с мемориала

В Никополе вандалы крушат сквер на Северном (видео)

Запис В Покрові вандали поцупили хризантеми з міської клумби спершу з'явиться на NikopolNews.

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1