Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

У Марганці розбилася на смерть на мопеді 40-річна жінка

Катерина Андрус

в марганце разбилась

У Марганці розбилася на смерть в результаті аварії сорокарічна жінка. Про це повідомляє, посилаючись на власні джерела, видання ДнепрЧас, передає Nikopolnews.

Смертельне ДТП сталася 27 жовтня о 18:25 у Марганці на вулиці Пархоменка. Мопед Suzuki рухався по проїжджій частині під управлінням місцевої жительки 1981 року народження.

Біля будинку № 67-го водій не впоралася з керуванням і зіткнулася з бордюром. Внаслідок ДТП жінка, на жаль, отримала смертельну травму.

Фото: ілюстративне з відкритих джерел.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Пожежа в Марганці: загинула жінка

Відео моменту: у Нікополі збили жінку на «зебрі»

У Марганці під час пожежі загинула жінка (фото)

Запис У Марганці розбилася на смерть на мопеді 40-річна жінка спершу з'явиться на NikopolNews.

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1