Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

Погода у Нікополі 30 і 31 жовтня – що обіцяють синоптики

Катерина Андрус

Погода в Никополе 30 и 31 октября

Закінчився робочий тиждень, попереду вихідні – вони стануть останніми днями жовтня-2021. Про те, якою буде погода у Нікополі 30 і 31 жовтня, Nikopolnews повідомляє, посилаючись на прогноз на сайті Синоптик.

Всі чекали істотного потепління на цих вихідних, але, згідно з прогнозом, серйозного стрибка температури не передбачається, хоча погоду обіцяють хорошу. В суботу буде сонячний ранок. Вдень хмари затягнуть небо, але вже після обіду знову проясниться. Температура повітря – від 6 до 14 тепла. У другій половині дня посилиться вітер. Синоптики попереджають про надзвичайну пожежонебезпеку. Без опадів.

У неділю 31 жовтня погода у Нікополі буде схожа на суботню. Теж від 6 до 14 зі знаком «плюс». При цьому синоптики обіцяють сонячний день без опадів і досить сильний вітер у другій його половині. Правда, до вечора він трохи стихне. Надзвичайна пожежонебезпека.

Погода у Нікополі 30 і 31 жовтня – прогноз від сайту Синоптик

Nikopolnews бажає всім гарного настрою за будь-якої погоди і затишних вихідних.

Фото: Віктор Аверков (Красивий Нікополь)

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Акції в АТБ Нікополя з 27 жовтня по 2 листопада

Акції у “Варусі” на напої з 28 жовтня по 3 листопада

Акції у “Варусеі” на промтовари з 28 жовтня по 3 листопада

Акції у “Варусі” на продукти з 28 жовтня по 3 листопада

Запис Погода у Нікополі 30 і 31 жовтня – що обіцяють синоптики спершу з'явиться на NikopolNews.

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1