Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

У Марганці спалахнула пожежа у дворі багатоповерхівки

Катерина Андрус

в марганце пожар

У Марганці спалахнула пожежа у дворі багатоквартирного будинку, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

30-го жовтня о 21:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у дворі багатоповерхівки, розташованої на вулиці Луганській міста Марганець, виникло займання.

За вказаною адресою направлено відділення 33-ої державної пожежно-рятувальної частини 7-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що на відкритій території горить сміття, сухе листя та гілля на площі 100 кв.м.

Пожежу локалізовано о 21:40 та ліквідовано о 22-00.

До гасіння займання залучено 3 співробітника особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

В Марганце произошел пожар в подъезде многоэтажке

Пожар в Марганце: погибла женщина

Запис У Марганці спалахнула пожежа у дворі багатоповерхівки спершу з'явиться на NikopolNews.

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1