Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

Погода у Нікополі 6 і 7 листопада – прогноз синоптиків

Катерина Андрус

Погода в Никополе 6 и 7 ноября

Погода в Нікополі 6 і 7 листопада – прогноз синоптиків на вихідні

Осінь потихеньку наближається до свого завершення, але ще продовжує радувати нас мальовничими пейзажами. Навіть втративши половину листя, дерева в листопаді прекрасні. У п’ятницю 5 листопада був дуже теплий день – майже по-весняному. А ось на вихідних погода зміниться.

Про те, якою вона буде, Nikopolnews повідомляє, посилаючись на сайт Синоптик.

В суботу прогнозують похмурий дощовий день. Хмари затягнуть небо ще вночі, ранок буде без опадів, а після обіду розпочнеться дощ і посилиться вітер.Температура повітря – від 8 до 15 зі знаком «плюс».

В неділю 7 листопада опадів не передбачається, і день обіцяють сонячний. Але буде прохолодно. Всього від 5 до 10 градусів вище нуля. Вітер слабкий.

Погода у Нікополі 6 і 7 листопада

Nikopolnews бажає всім гарного настрою за будь-якої погоди і затишних вихідних.

Запис Погода у Нікополі 6 і 7 листопада – прогноз синоптиків спершу з'явиться на NikopolNews.

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1