Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

У Нікополі медики «швидкої» прийняли пологи вдома – народився хлопчик

Катерина Андрус

В Никополе медики

У Нікополі медикам бригади екстреної медичної допомоги довелося обслуговувати нетиповий виклик. У жінки розпочалися пологи, а вона на цей момент знаходилася вдома. Про цей випадок Nikopolnews анонімно розповіла наша читачка. Вона просила написати слова подяки медикам за людяність, уважність і гарно виконану роботу.

Ми зв’язалися зі співробітниками нікопольської «швидкої» і дізналися, що випадок мав місце у Нікополі 31 жовтня. В цей день бригада у складі фельдшерів Поєдинкова Костянтина Павловича, Бикової Ганни Вікторівни та водія Мірошниченка Андрія Васильовича виїхала на незвичний виклик: пологи.

Вдома в присутності бригади ЕМД молода жінка народила хлопчика. Після надання необхідної медичної допомоги на місці випадку маму з новонародженим малюком доправили у Нікопольській пологовий будинок.

Сьогодні працівникам служби екстреної медичної допомоги працювати складно, як ніколи. Навколо вирує COVID-19, і пацієнтів із цим захворюванням, в тому числі із тяжким перебігом, через руки бригад Нікопольської СЕМД проходять сотні за тиждень. На жаль, є й ті, кому вже не допомогти.
Але серед всієї цієї круговерті, пов’язаної із пандемією, є й приємні моменти в роботі нашої служби. Бажаємо мамі й немовляті багато-багато здоров’я! А бригаді здоров’я, щастя, сил, терпіння, а також з витримкою пережити цей нелегкий в нашій роботі час! – написала на своїй сторінці у Фейсбуці співробітник нікопольської підстанції ЕМД Марина Авдієнко.

Вона додала також, що пологи поза стаціонаром завжди пов’язані із певними ризиками. Тому дуже важливо, аби в цей момент поруч були фахівці, які зможуть правильно надати медичну допомогу і матері, і дитині.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

20-річна Оксана з Нікополя врятувала важко пораненого воїна на передовій (фото)

В Никополе мальчик упал с большой высоты: ребенку нужна помощь

В Никополе спасатели помогли одинокой пенсионерке

Запис У Нікополі медики «швидкої» прийняли пологи вдома – народився хлопчик спершу з'явиться на NikopolNews.

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1