Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

У Нікополі сьогодні згорів житловий будинок (фото)

Катерина Андрус

В Никополе сегодня сгорел

У Нікополі сьогодні згорів житловий будинок у приватному секторі. Надзвичайна подія сталася 9 листопада в першій половині дня. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

9-го листопада об 11:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Марганецькій міста Нікополь, на території приватного домоволодіння горить житловий будинок.

За викликом одразу було направлено чергових відділення 28-ої державної пожежно-рятувальної частини 7-ої державної пожежно-рятувальної служби Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що вогнем охоплено внутрішні приміщення одноповерхового житлового будинку. З віконних прорізів та вхідних дверей спостерігалось відкрите полум’я.

Внаслідок пожежі знищено домашнє майно всередині оселі. Пошкоджено внутрішнє облицювання стін будинку та дах. Загальна площа пожежі склала 72 кв.м.

Внаслідок події загиблих та постраждалих немає.

Займання локалізовано о 12:15 та ліквідовано о 13:40.

До місця виклику залучено 9 співробітників особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

В Никополе горели гаражи – огнем уничтожен автомобиль (фото)

В Никополе сгорел большой неэксплуатируемый дом

Смертельный пожар в Никополе: заживо сгорел пенсионер

Запис У Нікополі сьогодні згорів житловий будинок (фото) спершу з'явиться на NikopolNews.

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1