Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

У Нікополі маленький песик Бім провався у трубу – його врятували

Катерина Андрус

В Никополе маленькая собачка

У Нікополі маленька собачка по кличці Бім провалилася в трубу. На щастя, песику пощастило вижити. Його врятували. Про цю подію розповіла голова Нікопольського притулку для тварин «Шанс на життя» волонтер Олена Омельченко, передає Nikopolnews.

Вона повідомила, що зовсім недавно старенького Біма забрали з притулку – він знайшов господарів. Але йому судилося знову зустрітися з Оленою Омельченко і опинитися в притулку.

А діло було так: Олені зателефонувала нікопольчанка Оксана Мираєвська. Вона розповіла, що за парканом автостоянки у вертикально укопаний трубі плаче собака.

Високий паркан не став перешкодою для Андрія Блуденка, який витягнув з досить вузької труби маленького песика. Олена Омельченко, яка теж була на місці подій, привезла малюка в притулок.

А трохи пізніше їй зателефонувала власниця Біма. І тоді Олена зрозуміла, де бачила раніше «цей вузький носик». Бім ще зовсім недавно був жителем притулку…

У Нікополі маленький песик Бім провалився в трубу, але йому дуже пощастило

Злякався салютів і викрутився з нашийника. Бімочка пробіг через територію кранобудівного заводу і впав у вузьку трубу. На його щастя, труба була порожньою. Всі інші такі труби наповнені водою. Молодець, що не мовчав і кликав на допомогу! Ось такий детектив зі щасливим кінцем стався з Бімкой! – написала Олена Омельченко.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

У Нікополі медики «швидкої» прийняли пологи вдома – народився хлопчик

34-річний уродженець Нікополя вбив дитину (фото)

У Нікополі чоловік на службовому авто викинув сміття на узбіччя: його притягнули до відповідальності (фото, відео)

Запис У Нікополі маленький песик Бім провався у трубу – його врятували спершу з'явиться на NikopolNews.

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1