Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

Як проходить ремонт траси Нікополь-Кривий Ріг (фото)

Катерина Андрус

Никополь-Кривой Рог

Тривають ремонтні роботи траси Н-23. Нарешті у держави дійшли руки до «убитої» ділянки Нікополь-Кривий Ріг. Проте, «вже завтра» ми не отримаємо нову дорогу. Про те, як проходять роботи і про строки їх завершення, розповіли в «Укравтодорі», передає Nikopolnews.

Наразі підрядник (ТОВ «ОНУР КОНСТРУКЦІОН») працює на 15-кілометровій ділянці поблизу міста Апостолове у напрямку міста Кривий Ріг.

На першому етапі ремонту дорожники виконують такі роботи:

  • дефрагментацію старої бетонної основи;
  • влаштування основи із шару фрезерованої суміші, обробленої в’яжучим, та щебенево-піскової суміші зі шлакового щебеню;
  • поширення земляного полотна, приведення дороги та узбіччя до нормативних параметрів.

Дорога Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя була зведена ще у п’ятдесятих роках із бетонних плит при будівництві каналу. Згодом на маршруті було влаштовано асфальтобетонне покриття.

Востаннє дорога була капітально ремонтована у сімдесяті роки минулого століття. Відтоді проїзд нею забезпечували винятково завдяки експлуатаційному утриманню.

Автошлях Н-23, протяжністю 258 км, пролягає через Кіровоградську, Дніпропетровську та Запорізьку області.

У 2020 році стартувало масштабне оновлення по всій протяжності: було відремонтовано 23,4 км від м. Кривий Ріг до межі з Кіровоградською областю. Відновлення Н-23 обіцяють повністю завершити у наступному будівельному сезоні.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Ремонт трассы «Никополь-Днепр» на завершающей стадии (фото)

Ремонт Никопольской трассы на финише (фото, видео)

В Кривом Роге объявлен траур по погибшим детям-спортсменам и их тренеру

Запис Як проходить ремонт траси Нікополь-Кривий Ріг (фото) спершу з'явиться на NikopolNews.

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1