Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

У Нікополі горів житловий будинок (фото)

Катерина Андрус

В Никополе горел жилой

У Нікополі горів житловий будинок. Пожежа сталася у приватному секторі, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

21 листопада о 14:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про виникнення займання в одноповерховому житловому будинку на вулиці Степній міста Нікополь.

За викликом одразу направлено чергові відділення 28-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що займання виникло в одній з кімнат одноповерхового житлового будинку та існувала загроза поширенню пожежі по всій площі будівлі.

Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку, внутрішнє облицювання стін та стелі оселі на загальній площі 8 кв.м.

Внаслідок події загиблих та постраждалих немає. Займання локалізовано о 14:31 та ліквідовано о 15:02.

До місця виклику залучено 8 співробітників особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

В Никополе сегодня сгорел жилой дом (фото)

В Никополе горела хозяйственная постройка в частном домовладении

Смертельный пожар в Никополе: заживо сгорел пенсионер

Запис У Нікополі горів житловий будинок (фото) спершу з'явиться на NikopolNews.

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1