Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

Коли в Нікополі чекати снігу

Катерина Андрус

Когда в Никополе ждать снега

До початку календарної зими залишилося всього-нічого. Але чи принесе грудень справжню зимову погоду? Хтось із жахом думає про можливе похолодання, а хтось, навпаки, мріє скоріше пройтися по засніженому місту. Коли в Нікополі чекати снігу і чи чекати? Про це Nikopolnews дізнався з довгострокового прогнозу на сайті gismeteo.

Згідно з прогнозом на місяць, сніг у Нікополі піде вже на другий день грудня. Але це буде сніг з дощем при плюсовій температурі. Так що, зимової казки не вийде. Така ж картина буде і 3 грудня – крім сльоти від падаючих з неба тендітних сніжинок Нікополю нічого очікувати не варто.

Обіцяють сніг з дощем і в інші дні грудня, а саме 10,11, 20, 21 і 22-го. Про те, яка погода буде під Новий рік, синоптики поки мовчать – зараз можна робити лише дуже приблизні прогнози. Можливо, зимова казка і настане. Ну, а в найближчий місяць справжнього снігу в Нікополі, швидше за все не буде. Як, втім, і морозу. Максимум, на що можна розраховувати – це невеликі нічні заморозки. І в цьому є великий плюс – можна буде заощадити на опаленні.

Коли в Нікополі чекати снігу – прогноз погоди на місяць

Нагадаємо, минула зима в Нікополі була досить сніжною і холодною. А ось позаминула видалася аномальною. Снігу в Нікополі і не тільки не побачили взагалі.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Коли в Нікополі завершать будівництво басейну (відео)

Погода в Нікополі 22-28 листопада – прогноз на тиждень

Запис Коли в Нікополі чекати снігу спершу з'явиться на NikopolNews.

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1