Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

НЗФ повернув “у стрій” всі печі, а кадрів не вистачає

Катерина Андрус

НЗФ

НЗФ повернув в «стрій» всі печі, і 100% феросплавників вийшли на свої робочі місця. Про це повідомляється на сайті Української асоціації виробників феросплавів «УкрФА», передає Nikopolnews.

У статті наголошується, що НЗФ впевнено нарощує обсяги виробництва, про що в ході наради поінформував генеральний директор заводу Володимир Куцин.

Про те, що чергова криза на ринку феросплавів – справа тимчасова, Володимир Куцин попереджав заздалегідь. І коли в жовтні, у зв’язку зі значним зростанням тарифів на електроенергію і спадом попиту на феросплави, рівень виробництва впав до 35 тисяч тонн товарних феросплавів, генеральний директор запевнив колектив:

«Ситуація складна, але не критична. Подібну амплітуду коливань роботи ринку металургійної промисловості ми проходимо кожен рік. Враховуючи, що наше підприємство енергозалежне, і більше 30% – це частка електроенергії в собівартості продукції, ми змушені рахувати кожну копійку і мінімізувати втрати. В першу чергу посилюємо вимоги щодо споживання енергоресурсу. І я розраховую на те, що протягом двох-трьох місяців ситуація зміниться в кращу сторону».

Тепер згідно з наказом генерального директора, по всьому заводу скасовані простої, а для забезпечення виконання знову затвердженого планового завдання вже були включені печі №8, №15 і планується включення печі №16. Всього в роботі задіяно 11 печей.

Завод готовий і до подальшого збільшення виробництва, для цього в резерві є печі, а от з кадрами – дефіцит. Є складнощі з робітниками технологічних професій – горновими, плавильщиками та машиністами кранів, також вимагають додаткової комплектації і слюсарі, механіки, енергетики і електрики.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Кадри з камери спостереження Нікополя: городяни продовжують смітити на вулицях

Вакансії в Нікополі: ТОП-3 пропозицій з найвищою зарплатою

SOS. Депутати Нікополя прийняли звернення до Кабміну щодо тарифов на газ

Запис НЗФ повернув “у стрій” всі печі, а кадрів не вистачає спершу з'явиться на NikopolNews.

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1