Лікарня Покрова отримала 40 функціональних ліжок (фото)

Катерина Андрус

Больница Покрова

Лікарня Покрова отримала вкрай необхідні меблі. Cорок сучасних функціональних ліжок закуплено за кошти міського бюджету для терапевтичного відділення, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Покровську міську раду.

Нові ліжка вже встановлено у стаціонарі. Таке поповнення для лікарні є вкрай необхідним та нагальним. Зручність вже змогли оцінити пацієнти.

Зокрема, у терапевтичному відділенні проходять відновлювальну терапію постковідні хворі, для яких триває процес реабілітації.

За словами заступника директора ЦМЛ з медичної частини Тетяни Конорєзової, таке оновлення край важливе. На даний час у терапевтичному відділенні перебувають 28 пацієнтів з пневмонією. Це хворі, яких перевели з ковідного відділення з негативним ПЛР-тестом, але з діагнозом, що потребує лікування в умовах відділення.

Оснащення лікарні новими медичними ліжками дозволить надавати медичну допомогу на якіснішому рівні, оскільки хворим пацієнтам необхідні особливі умови. Таким пацієнтам рекомендовано лежати на животі, що підвищує сатурацію і прискорює процес одужання. З новими функціональними ліжками – це зручніше.

В повідомленні на сайті Покровської міської ради зазначається, що у минулому році замінено ліжкофонд та решту медичних меблів у дитячому відділенні. Цього року ще у трьох відділеннях – терапії, реанімації і відділенні хворих на коронавірус. Медичні установи Покрова планомірно оновлюються.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Ковид-отделения Покрова и Марганца получили кислородные концентраторы (фото, видео)

Открытое на днях ковид-отделение в Покрове уже переполнено

Как в Покрове спасают больных коронавирусом

Запис Лікарня Покрова отримала 40 функціональних ліжок (фото) спершу з'явиться на NikopolNews.

Догори