mersin evden eve nakliyatnakliyatnakliyatkadıköy evden eve nakliyatApple Vision Proeskişehir emlakankara evden eve nakliyateskişehir uydu tamirAnkara implant fiyatlarıpendik evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyateskişehir saç protezi

На Дніпропетровщині вбили військовослужбовця з місцевої частини

Катерина Андрус

На Дніпропетровщині вбили військовослужбовця

На Дніпропетровщині вбили військовослужбовця. Підозрюваних вже затримано. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на 93-тю окрему механізовану бригаду «Холодний Яр».

Сьогодні у районі села Вільне Новомосковського району Дніпропетровської області біля автодороги Губиниха-Вільне в лісосмузі співробітники Національної поліції виявили тіло військовослужбовця Л. з ознаками насильницької смерті.

Військовослужбовець проходив службу у військовій частині А1302. У результаті огляду місця події слідчо-оперативна група встановила, що смерть військовослужбовця настала внаслідок спричинення йому тяжкого тілесного ушкодження. Першочерговими слідчо-оперативними діями працівниками поліції встановлено та затримано підозрюваних у вчинені злочину. За попередньою інформацією, ними являються військовослужбовці цієї ж військової частини.

За фактом смерті військовослужбовця Л. наказом командира військової частини А1302 призначено службове розслідування.

За даним фактом командування військової частини готове забезпечити сприяння всебічному і неупередженому досудовому розслідуванню правоохоронними органами для встановлення повної картини обставин та подій. Водночас слід зазначити, що особа вважається невинуватою у вчиненні кримінального правопорушення, доки її вину не буде доведено у законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, що набрав законної сили, – йдеться в повідомленні.

За результатами розслідування буде надана додаткова інформація.

26-річного військовослужбовця з Дніпропетровщини знайшли застреленим під Маріуполем

Торгував зброєю по всій Україні: правоохоронці Нікополя викрили злочинця

Побили, зв’язали і пограбували жінку – поліція Нікополя затримала розбійників через 7 місяців після злочину

Запис На Дніпропетровщині вбили військовослужбовця з місцевої частини спершу з'явиться на NikopolNews – Новини Нікополя.

Догори