По Нікополю та регіону оголосили штормове попередження на 19 грудня

Катерина Андрус

По Никополю и региону объявили

По Нікополю та всій території Дніпропетровської області Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології оголошено штормове попередження на 19 грудня, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на ГУ ДСНС в Дніпропетровській області.

Згідно з прогнозами синоптиків, у неділю очікується сильний вітер. Його пориви можуть досягати 15-20 метрів на секунду. Вітер буде дути з південно-заходу. Рівень небезпеки – перший (жовтий).

У Нікополі збільшення швидкості вітру очікується вже приблизно з 8 ранку, а найсильніші пориви обіцяють після обіду. Вони будуть досягати штормових позначок – 15-24 метрів на секунду. І така ситуація збережеться до пізнього вечора. При цьому температура повітря – від 1 морозу до 3 градусів тепла. Ввечері обіцяють дрібний сніг, який незабаром перетвориться на дощ.

Можливе замерзання переохолодженої води на землі. Будьте максимально обережні на дорогах!

У Нікополі та регіону оголосили штормове попередження на 19 грудня – скрін з сайту Синоптик

Нагадаємо, на завтра в Нікополі заплановано відкриття головної новорічної ялинки, яке повинно пройти на Європейській площі. Початок – о 16:00. Спочатку хотіли провести свято 17 грудня, однак перенесли на неділю з-за несприятливих погодних умов у п’ятницю.

Чи буде у Нікополі сніг на Новий рік – прогнози синоптиків

Програма відкриття ялинки в Нікополі

Як виглядає Європейська площа в Нікополі напередодні свят (фото)

Запис По Нікополю та регіону оголосили штормове попередження на 19 грудня спершу з'явиться на NikopolNews – Новини Нікополя.

Догори