Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

У Нікополі шукають дім для Ельфа – екзотичне цуценя підібрали на вулиці

Катерина Андрус

В Никополе ищут дом

На вулиці знайшли екзотичне цуценя, а тепер волонтери у Нікополі шукають дім для нього. Повідомлення про це з’явилося на сторінці Нікопольського притулку для тварин «Шанс на життя», передає Nikopolnews.

Відзначається, що цуценя – плід любові мексиканської голої і «дворянина».

А точніше плід безвідповідальність господарів. Щороку ми знаходимо таких екзотичних малюків, безсовісно викинутими на вулицю, – написала волонтер Олена Омельченко.

Песик чарівний. Дуже добрий, красивий і сором’язливий. Ще трохи наляканий, а шкіра після морозу – червона. Цуценя назвали Ельфом.

 width=

У Нікополі шукають дім для Ельфа – екзотичне цуценя підібрали на вулиці

Такій тварині точно не місце на вулиці – собачка не переживе холоду. Тому обов’язково потрібно знайти для Ельфа дім і надійних люблячих господарів.

Якщо ви хочете взяти участь у долі цуценяти, телефонуйте: 0665826709.

Засунули в шубу і затягнули мотузками – у Нікополі під притулок підкинули песика (відео)

У Дніпрі патрульні врятували песика, у якого обледеніли лапи

«Виставили за двері дитсадка»: стало відомо, як 4-річна дитина опинилася на вулиці одна в Дніпрі

Запис У Нікополі шукають дім для Ельфа – екзотичне цуценя підібрали на вулиці спершу з'явиться на NikopolNews – Новини Нікополя.

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1