Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

Коронавірус у Нікополі 31 грудня: загальна ситуація у місті на кінець року

Катерина Андрус

Коронавірус у Нікополі 31 грудня: загальна ситуація у місті, кількість нових хворих, наповненість стаціонару. Свіжу статистику повідомляє Nikopolnews, посилаючись на пресслужбу Нікопольської міської ради та Дніпро ОДА.

У Нікополі за минулу добу не виявили нових випадків коронавірусу.

Станом на 31 грудня у госпітальній базі НМЛ № 4 знаходяться на лікуванні 32 особи з пневмонією, із них 26хворих на COVID-19.

У реанімації перебувають 6 осіб. За добу від коронавірусу померлих не було.

Під наглядом сімейних лікарів, на самоізоляції з COVID-19, знаходяться 470 осіб.

Вакциновано двома дозами 43% населення.

Коронавірус у Нікополі 31 грудня: скрін зі сторінки пресслужби НМР

Для порівняння: ситуація 10 днів тому, 21 грудня (більш свіжих даних пресслужба НМР не надавала).

Станом на 21 грудня у госпітальній базі НМЛ № 4 знаходилося на лікуванні 48 осіб з пневмонією, із них 41хворий на COVID-19. Вакцинованих в стаціонарі було 17 осіб.

У реанімації перебували 11 осіб. За попередню добу від коронавірусу померлих не було.

Під наглядом сімейних лікарів, на самоізоляції з COVID-19, знаходилися 750 осіб.

Коронавірус у Нікополі 21 грудня: скрін зі сторінки пресслужби НМР

Запис Коронавірус у Нікополі 31 грудня: загальна ситуація у місті на кінець року спершу з'явиться на NikopolNews – Новини Нікополя.

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1