Різдвяні янголятка, подарунки і майстер-класи: як в Покрові розважають дітей під час свят

administrator

в Покрове

Зимові свята – найулюбленіша пора дітлахів. Як наповнити життя дітей маленькими радощами у цей час казки і див, знають в Покрові. Про це розповіли у Покровській міській раді, передає Nikopolnews.

У новорічно-різдвяний період для юних покровчан підготували різноманітні заходи з новорічними дивами та сюрпризами.

Особливою увагою були огорнуті вихованці малого групового будинку “Надія”. Дітлахам готували особисті привітання, їх вітали казкові персонажі, приходили з подарунками. Гостинно чекали дітей і на різдвяних заходах у міських осередках культури.

У Народному історико-краєзнавчому музеї ім. М.Занудька діти відвідали майстер-клас, слухали цікаві історії про різдвяні звичаї та обряди, музейники частували їх традиційною кутею та разом переглянули різдвяну казку.

Побували вихованці МГБ й у публічній бібліотеці, де на дітей чекало багато цікавого і пізнавального. Діти відвідали виставу, виготовили різдвяних янголяток, скористалися фотозонами, аби залишити згадку про ці казкові дні. Новорічні сюрпризи та тепла святкова атмосфера подарували їм позитивні емоції та гарний настрій.

в Покрові

в Покрові

в Покрові

в Покрові

В Покрові цікаво і смачно відсвяткували Калиту (фото)

Ялинка своїми руками: подивіться, яку красу створили школярі із Нікополя! (фото)

Щодня на Європейскій площі у Нікополі до 19 січня: програма святкових заходів

Запис Різдвяні янголятка, подарунки і майстер-класи: як в Покрові розважають дітей під час свят спершу з'явиться на NikopolNews – Новини Нікополя.

Догори