Солдата, який розстріляв людей у Дніпрі, затримали, з’явилося відео розстрілу

Катерина Андрус

Солдата, который расстрелял людей в Днепре, задержали, появилось видео расстрела

Військовослужбовця, який розстріляв людей у Дніпрі на заводі Південмаш, затримано, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Національну поліцію у Дніпропетровській області.

Підозрюваного затримали поліцейські групи реагування патрульної поліції Дніпровського районного управління поліції та управління КОРД під час спільної з ДБР спецоперації.

Затримання відбулося сьогодні о 9:30 на вул. Крайній у м. Підгороднє.

Солдата, який розстріляв людей у Дніпрі, затримали

До поліції надійшло більше десяти викликів від людей, які повідомили про підозрілих осіб. Під час відпрацювання одного з таких викликів поліцейські затримали військовослужбовця, який розстріляв п’ять людей та ще п’ять поранив.

Нагадаємо, спочатку поліція повідомила, що усі загиблі – військовослужбовці, пізніше оновила інформацію: одна загибла – цивільна жінка, працівниця заводу Південмаш.

З’явилося відео розстрілу. Увага, відео 18+

Про нацгвардійця, який розстріляв людей у Дніпрі відомо, що він – уродженець Ізмаїльського району Одеської області, 2001 року народження. Зростав у неповній родині – у нього є матір і сестра. До армії закінчив аграрний коледж і встиг попрацювати комірником.

Солдата, який розстріляв людей у Дніпрі, затримали, з’явилося відео розстрілу

У якому стані поранені

Найсерйозніші поранення у 22-річної дівчини-військовослужбовиці. Її Артемій Рябчук розстріляв впритул. Вона втратила понад три літри крові. Про це розповів радник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Постраждала дівчина отримала поранення в коліно, плече і найважче в живіт. Наразі хірурги лікарні Мечникова борються за її життя.

Також у важкому стані перебуває ще один нацгвардієць, який отримав поранення у черевну порожнину.

Геращенко уточнив, що у важкому стані також військовослужбовець Нацгвардії доставлений до 16 міської лікарні. У нього поранення в груди, стегно та в плече.

Життя інших двох поранених, доставлених до лікарні Мечникова, за оцінками лікарів, поза небезпекою.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблих. Бажаємо якнайшвидшого одужання постраждалим.

Висловлюємо співчуття рідним і близьким загиблих.

Військовослужбовець розстріляв п’ятьох людей і п’ятьох поранив у Дніпрі: введено спецоперацію в області

На Дніпропетровщині громадянин РФ розстріляв людей у кафе

Звіряче вбивство жінки в Апостолово: деталі від поліції

Запис Солдата, який розстріляв людей у Дніпрі, затримали, з’явилося відео розстрілу спершу з'явиться на NikopolNews – Новини Нікополя.

Догори