Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

У Нікополі шахраї знову просять грошей від імені Благочинного

Катерина Андрус

В Никополе мошенники снова просят денег от имени Благочинного

У Нікополі шахраї знову просять грошей у довірливих громадян, використовуючи ім’я Благочинних церков ПЦУ Нікополя та Нікопольського району ігумена Меркурія (Скорохода). Про це повідомив сам священик, попередивши всіх і попросивши не давати грошей пройдисвітам, передає Nikopolnews з посиланням на сторінку Благочинного.

Увага! Якісь шахраї створили сторінку (дублікат) з моєю фотографією і від мого імені просять гроші для військовослужбовців, бідних тощо. Пишуть в особисті повідомлення моїм друзям. Не вірте їм! Відразу блокуйте! Це справжні інтернет-злочинці! – закликав Меркурій (Скороход).

І виклав скріни листування шахраїв з його друзями.

у Нікополі шахраї знову просять грошей від імені Благочинного

У Нікополі шахраї просять грошей від імені Благочинного – скрін листування

Нагадаємо, така ситуація вже була наприкінці минулого року. Тоді теж Меркурій попереджав про шахраїв, які діяли точно таким же чином.

Шахраї з Нікополя обманюють пенсіонерів у Покрові – соцмережі

у Нікополі сформували батальйон тероборони: він отримав благословення капелана

Мер Нікополя оприлюднив свій особистий номер мобільного

Запис У Нікополі шахраї знову просять грошей від імені Благочинного спершу з'явиться на NikopolNews – Новини Нікополя.

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1