Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

Мешканець Нікополя став героєм ток-шоу «Говорить Україна»: він шукав маму, а мама – його

Житель Никополя стал героем ток-шоу

Мешканець Нікополя став героєм ток-шоу «Говорить Україна». Чоловіка звати Сергій Донченко. Його життя складалося непросто, як і у багатьох людей, що росли в казенних установах без батьківської любові.

Сергій з 16 років живе в Нікополі, куди приїхав після інтернату для навчання в ПТУ №42. Після важкого дитинства, знущань і принижень, пережитих в інтернаті, хотілося простого людського щастя, затишку, добробуту. Сім’ю і дітей. Але і доросле життя не складалося. Зараз Сергію 40 років. Він встиг п’ять разів побувати в місцях позбавлення волі. Сидів за крадіжки. Не склалися стосунки з коханою жінкою. На даний момент чоловік, за його словами, вже веде нормальне життя. Влаштувався на роботу і чесно заробляє собі на хліб.

Мешканець Нікополя став героєм ток-шоу «Говорить Україна»

Мешканець Нікополя Сергій Донченко в студії

Але програма не про це. А про те, як в один момент розпалася начебто гарна і щаслива сім’я. І діти, залишившись без батьків, потрапили на піклування держави.

Сергій і його сестра Тетяна (Тамара) багато років не знали, чому так сталося. Як вийшло, що вони виявилися сиротами. Куди зникли батьки.

В кінці програми «Дочка шукає тата, мати – сина: чому розпалася сім’я?» , – глядачі отримають відповіді на багато питань. А всі члени родини, що розпалася багато років тому, зустрінуться. Сергій обійме свою матір.

 width=

Тим, хто любить життєві історії, Nikopolnews пропонує подивитися передачу, підготовлену телеканалом ‘Україна’.

ВІДЕО: Мешканець Нікополя став героєм ток-шоу «Говорить Україна»: «Дочка шукає тата, мати – сина: чому розпалася сім’я?»

ВІДЕО МОМЕНТУ: у Нікополі на «зебрі» збили жінку з дитиною 4 лютого

Поряд з убитою господинею знайшли підстрелену кішку в переносці: у Дніпрі шукають рідних загиблої жінки

Не згоріла, а вбили: на Нікопольщині підлітків змушували мовчати про злочин – ЗМІ

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1