Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

ВІДЕО МОМЕНТУ: фура збила чоловіка в Нікополі

ВИДЕО МОМЕНТА: фура сбила мужчину в Никополе

Як повідомляв раніше Nikopolnews, сьогодні, 8 лютого, сталася серйозна ДТП з потерпілим. Фура збила чоловіка в Нікополі. З’явилося відео моменту цієї події.

ДТП потрапила в поле зору камери міського відеоспостереження. Запис виклала в мережу громадська організація «Прихист».

Нагадаємо, аварія трапилася на вулиці Героїв Чорнобиля в районі перехрестя з проспектом Трубників близько 10 ранку. Чоловіка з травмами госпіталізували.

Судячи з усього, водій вантажівки не помітив пішохода, який потрапив у сліпу зону. На записі видно, як чоловік намагається перейти дорогу впритул до фури, яка стоїть на світлофорі, але в цей момент автомобіль починає рух.

ВІДЕО МОМЕНТУ: фура збила чоловіка в Нікополі

ВІДЕО МОМЕНТУ: У Нікополі біля виконкому на «зебрі» збили дівчину 2 лютого

ВІДЕО МОМЕНТУ: у Нікополі на «зебрі» збила жінку з дитиною 4 лютого

ВІДЕО МОМЕНТУ: У Дніпрі вантажівка на смерть переїхав жінку

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1