Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

«Як потрапити до Нікополя» – мешканцям міста приходять підозрілі повідомлення

Uvaga news 1600x900jpg tcm 3046 712523 2

Мешканцям Нікополя приходять підозрілі повідомлення, зокрема у Фейсбуці. Про це Nikopolnews розповіли наші читачі. Автори повідомлень розпитують місцевих «Як потрапити до Нікополя».

Свої питання незнайомці обґрунтовують, зокрема, нібито «необхідністю доставити у місто медичні препарати». Розпитують, чи є можливість потрапити у Нікополь по воді (можуть задавати питання і щодо інших шляхів).

Увага! Майже на 100% – це дії ворога, який шукає можливість проникнути на територію міста. В поліції рекомендують нічого не відповідати на такі повідомлення, блокувати незнайомців і скаржитись на акаунти адміністрації Фейсбуку. А також повідомляти про подібні та інші підозрілі ситуації за номером 102, або (0566) 68-80-00, 050- 450- 91- 40 – чергова частина Нікопольського районного управління поліції.

Поліція Нікополя просить повідомляти про підозрілих осіб та підозрілі предмети і позначки

Де мешканцям Нікополя і району стежити за рівнем радіації онлайн

Поліцейські Нікополя звернулись до окупантів: «Русский военный корабль, иди на х@й!» (відео)

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1