Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

На Дніпропетровщині депутат під виглядом гуманітарної допомоги отримав зброю (відео)

4 3

На Дніпропетровщині депутат під виглядом гуманітарної допомоги отримав зброю. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на Національну поліцію у Дніпропетровській області.

Поліція Дніпропетровщині викрила депутата однієї із сільських рад за незаконне поводження зі зброєю, яку отримано під виглядом гуманітарної допомоги, – йдеться у повідомленні.

Автоматичну зброю та боєприпаси 51-річний народний обранець зберігав на території власного фермерського господарства.

Слідчі дії проводилися за силової підтримки бійців поліції особливого призначення.

Під час обшуку за місцем мешкання чоловіка поліцейські виявили та вилучили: автомат АКС та 9 магазинів до нього, майже 600 набоїв калібром 7,62 мм, понад 100 набоїв калібром 5,45 мм, 5 корпусів гранат РГД-5, 3 запали до гранат, з’ємний ствол до кулемету Калашникова, 2 гранатомети РПГ-22 та сигнальну шашку. Вилучене направлено на експертизу.

На Дніпропетровщині депутат під виглядом гуманітарної допомоги отримав зброю (відео)

Правоохоронці встановили, що арсенал потрапив до народного обранця разом з гуманітарною допомогою, яка надійшла з інших областей України.

604D0B7D0B12

Слідчі заходи проводилися слідчими поліції Дніпропетровщини спільно з оперативниками внутрішньої безпеки НПУ, під процесуальним керівництвом Дніпропетровська обласна прокуратури та в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Про розподіл гуманітарної допомоги і ситуацію у Нікополі 28 березня розповів Олександр Саюк

У мешканця Покрова виявили гранату і наркотики

У Нікополі поліція виявила у чоловіка зброю і боєприпаси

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1