Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

В Центральній бібліотеці Нікополя проводять заняття з першої долікарської допомоги

Перша допомога – це проведення найпростіших медичних заходів для порятунку життя і зменшення страждань потерпілого від надзвичайної ситуації. Професійно таку допомогу надають, звичайно ж, медики, але не завжди швидка допомога може прибути вчасно на місце події. Тому вміння кожного з нас надати першу необхідну допомогу постраждалим до прибуття служб порятунку може відіграти вирішальну роль у порятунку життя людини. Про це повідомляє Нікопольська Міська Рада. 
Кожної суботи у приміщенні Нікопольської центральної  бібліотеки фахівці КП «Нікопольський центр первинної медико-санітарної допомоги» проводять заняття з долікарської допомоги. 2 липня таке заняття  відбулося вже втретє. Впродовж години  головна медсестра Нікопольського центру первинної медико-санітарної допомоги Олена Тімахова  та лікар-травматолог Ігор Тімахов розповідали та показували, як надавати домедичну допомогу в різних ситуаціях.
Під час заняття присутні дізналися, як зробити огляд пораненого, серцево-легеневу реанімацію,  усе необхідне про рани та кровотечі та як їм зарадити, про  накладання джгута, допомогу при переломах та багато іншого. Всі бажаючі могли спробувати повторити почуте й побачене на навчальному манекені. 

Якщо ви ще не пройшли курс із домедичної допомоги, радимо це зробити. Адже ці навички можуть знадобитися  будь-коли, а особливо під час війни. Сьогодні це без перебільшень може врятувати життя.
Заняття проводять щосуботи о 13:00 в приміщенні Нікопольської центральної бібліотеки, за адресою: вул. Шевченка, 180. Запрошують всіх охочих.
Источник: 0566.com.ua

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1