Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

У 2023 році українці зможуть отримувати паспорти у 6 країнах

В кінці 2022 року, 30 грудня, було відкрито ще один стаціонарний центр обслуговування громадян  «Паспортний сервіс» у м. Ґданськ.

Про це повідомляється на порталі МВС.
У новому центрі, розташованому за адресою: Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 415, 80-309, наші громадяни можуть звернутись за послугами:
Одночасного оформлення закордонного паспорта та ID-картки
Оформлення закордонного паспорта
Оформлення ID-картки
Обміну водійського посвідчення
Страхування
Прийом заяв на оформлення паспортних документів можливий як за попереднім записом (https://gdansk.pasport.org.ua/solutions/e-queue), так і у порядку «живої черги». Оплата здійснюється безпосередньо на місці – за допомогою сервісу онлайн-оплати послуг. Для цього необхідно мати при собі лише смартфон та реквізити банківської картки. Графік роботи з понеділка по суботу з 9 до 18.
Загалом у Республіці Польща відкрито 4 відокремлених підрозділи ДП «Документ»: у Варшаві, Кракові, Ґданську та Вроцлаві понад 100 тисяч українців вже звернулися за отриманням необхідних документів.
А у 2023 році планується відкриття аналогічних центрів оформлення документів у Німеччині, Іспанії, Чехії, Словаччині та Туреччині.
Джерело: 0566.com.ua

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1