Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

У Дніпрі демонтували пам’ятник Матросову і “танк”, – ФОТО

У середу 4 січня, в Дніпрі на Яворницького демонтовували пам'ятник Юхиму Пушкіну, відомий, як "Танк" та пам'ятник радянському солдату Олександру Матросову.

Про це повідомляє сайт 056.ua.
Монументи демонтують в рамках дерадянізації та дерусифікації Дніпра. Ще влітку міська рада Дніпра внесла їх в список 90 об’єктів, пов’язаних із радянським минулим, для позбавлення статусу пам’ятки. Вони не мають художньої цінності й не відповідають критеріям пам’яток за українським законодавством, частина втратила історичний контекст.
У грудні в Дніпрі були демонтовані пам'ятники піонеру Володі Дубініна, льотчику-випробувачу Валерію Чкалову, письменнику Максиму Горькому та поетові Олександру Пушкіну.
Джерело: 0566.com.ua

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1