Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

Російські окупанти продовжують тримати в напрузі Нікопольський район

Російські окупанти продовжують тримати в напрузі Нікопольський район. Вдень вдарили по Червоногригорівській громаді з важкої артилерії. Минулося без постраждалих. Інші райони області ворожих атак сьогодні не зазнали.

Про ситуацію на Дніпропетровщині у Телеграм повідомив голова Дніпропетровської бласної ради Микола Лукашук.
"Прошу вас пам‘ятати про правила безпеки. За даними військових, рф вивела ще один ракетоносій в Чорне море. Нині потенційний загальний залп – 24 ракети. Ця інформація – не для того, щоби ви панікували, а для того, щоб кожен громадянин був обачним і обережним", – йдеться у повідомленні Миколи Лукашука.
Він також зазначив, що за даними російської соціологічної служби «Левада-центр», 71% росіян підтримує війну проти України.
"Тобто керівництву країни-агресора зараз особливо потрібні перемоги на полі бою. Їм байдуже, якою ціною. Але враховуючи те, що окупанти не здатні зламати ЗСУ, загарбники можуть вдатися до звичних для них методів – терору цивільних людей.
Ми бачимо, який жах відбувається в Херсоні, котрий російські нелюди обстрілюють із особливим цинізмом.
Ці істоти не зупиняться ні перед чим. Але ми сильніші. Наші захисники сильніші і помстяться як за Херсон, так і за кожен сантиметр української землі.
Подолаємо. Поборемо. Переможемо. Все буде Україна", – наголосив голова обласної ради.
Джерело: 0566.com.ua

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1