Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

Троє дорослих і одна дитина знаходяться у важкому стані, – в ОВА розповіли про стан постраждалих внаслідок ракетної атаки рашистів, – ВІДЕО

Внаслідок рашистської ракетної атаки 16 грудня 2022 у Кривому Розі постраждало 19 людей, троє з яких загинул на місці (серед них дитина 1 рік і 7 місяців), ще один постраждалий – 33-річний чоловік, помер у стаціонарі.

Про це в ході прес-брифінгу 17 грудня заявив Олексій Григорук -заступник директора департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської ОВА.
У стаціонарах знаходилось 4 дітей.
1 дитину вже відпустили додому.
Дівчинка 7 років знаходиться у важкому стані (діагноз – мінно-вибухова травма, черепно-мозкова травма, переломи 7-го і 9-го ребер, розрив плеври). Дівчинку прооперували та її стан поки залишається важким.
Також у стаціонарі знаходяться дорослі, 3-є з яких у важкому стані. У них різного ступеню мінно-вибухові травми, черепно-мозкові травми, травми грудної клітини, травми черевної прожнини.
Окрім цього, 3-є постраждалих працівників підстанцій у Криворізькому та Нікопольському районах. Двоє постраждалих з Нікопольського району перебувають у стаціонарі. Житель Криворізького району тримав травми легкого ступеню і вже відпущений додому.
Джерело: 0566.com.ua

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1