Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

Сьогодні окупанти вдарили з важкої артилерії по Марганецькій громаді на Нікопольщині

Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 329 доба добігає кінця.

День минув неспокійно. Сьогодні окупанти вдарили з важкої артилерії по Марганецькій громаді на Нікопольщині. На щастя – без серйозних наслідків, деталі уточнюються. Люди не постраждали. Про це повідомив заступник керівника ради оборони області Микола Лукашук. 
Інші райони Дніпропетровщини протягом дня не зазнали ворожих атак. 
Напруженою залишається ситуація в енергетиці. Відключення світла в громадах нашої області тривають від 2 до 6 годин.
В «Укренерго» повідомили: наразі генерація не покриває четверть споживання в країні, дефіцит потужностей зберігається. Держава ще оговтується після останнього масованого ракетного удару росіян, тому маємо з розумінням ставитися до існуючих нині обмежень. До всіх обленерго доведені ліміти споживання на добу. На жаль, вони не великі. Через їхнє перевищення застосовано аварійні відключення в нашій області. 
Будь ласка, за можливості тримайте гаджети зарядженими. 
З важливого. Сьогодні Європейський парламент закликав канцлера Німеччини надати нашій державі танки Leopard. І зробити це треба невідкладно, адже Україна захищає свою територіальну цілісність.
Сподіваємось, що рішення на нашу користь буде ухвалено якнайшвидше. 
Війна закінчиться. І закінчиться нашою Перемогою. Той, хто в цьому сумнівається, досі не зрозумів, хто такі українці. Українці – це люди, яким під силу все. Навіть неможливе. 
Мирного вечора, незламна націє
Джерело: 0566.com.ua

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1