mersin evden eve nakliyatnakliyatnakliyatkadıköy evden eve nakliyateskişehir emlakankara evden eve nakliyateskişehir uydu tamirAnkara implant fiyatlarıpendik evden eve nakliyattuzla evden eve nakliyateskişehir saç protezituzla evden eve nakliyat

Георгієва стала єдиним кандидатом на посаду голови МВФ на наступний термін

Чинна директорка-розпорядниця Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крісталіна Георгієва стала єдиним кандидатом на цю посаду на наступні п'ять років.
Про це йдеться у заяві Виконавчої ради МВФ.
"Період подання кандидатур на посаду наступного директора-розпорядника завершився в середу, 3 квітня 2024 року. Було висунуто одного кандидата, нинішню директорку-розпорядницю МВФ Крісталіну Георгієву", – йдеться у заяві.

"Виконавча рада діятиме відповідно до процедури, описаної в повідомленні про початок процесу відбору кандидатів на посаду глави МВФ 13 березня. Метою виконавчої ради є якомога швидше завершення цього процесу, не пізніше кінця квітня 2024 року", – додали в МВФ.

Нагадаємо:
Повідомлялось, що директорка-розпорядниця Міжнародного валютного фонду Крісталіна Георгієва зацікавлена у другому п’ятирічному терміні на посаді голови світового кредитора та готова забезпечити достатню підтримку серед країн-членів.

Догори