Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

ФК «Нікополь» розгромно програв «Балкан» на виїзді (фото, відео)

Катерина Андрус

ФК «Никополь»

ФК «Нікополь» зустрівся на виїзді з ФК «Балкани» із села Зоря Одеської області і зазнав розгромної поразки. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на офіційну сторінку нікопольського клубу в Фейсбуці.

Подробиці ходу матчу оприлюднило видання ДнепрNews.

Гра закінчилася з рахунком 5:0 на користь суперників нікопольців.

Результат протистояння фактично був вирішений ще в першому таймі. На 4-й хвилині Володимир Прийомов відкрив рахунок. У кінцівці першого тайму нікопольці протягом трьох хвилин пропустили двічі – спочатку від Богдана Приблуди, а потім – від Прийомова. У другому таймі Прийомов зробив хет-трик. А на 69-й хвилині Максим Вдовиченко забив п’ятий м’яч.

ФК «Нікополь»

За підсумками туру “Нікополь” опустився на 11-е місце в групі “Б” Другої ліги чемпіонату України по футболу. У підопічних Олександра Поклонського – 20 очок у 16-ти матчах.

Наступну гру “Нікополь” проведе на домашньому стадіоні “Електрометалург” проти запорізького “Металурга” у суботу, 6 листопада.

ФК «Нікополь»

Футбольний клуб «Нікополь» програв на виїзді одеситам

Відео матчу ФК “Нікополь” – ФК “Балкани” нижче:

Джерело фото: сторінка ФК «Нікополь» у Фейсбуці

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Начальник поліції Нікополя завоював медаль на Чемпіонаті світу з дзюдо (відео)

Як відвідати футбольний матч в Нікополі: список документів

Запис ФК «Нікополь» розгромно програв «Балкан» на виїзді (фото, відео) спершу з'явиться на NikopolNews.

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1