Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

Ковід-відділення Покрова і Марганця отримали кисневі концентратори (фото, відео)

Катерина Андрус

Ковід-відділення Покрова

Ковід-відділення Покрова і Марганця отримали допомогу у вигляді кисневих концентраторів. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на місцеві ресурси. Кисневі концентратори надали у якості благодійної допомоги гірничо-збагачувальні комбінати.

Сто концентраторів надійшли у рамках соціального партнерства з комбінатом до міської лікарні Покрова. Їх вже встановили у відділенні для хворих на коронавірус, реанімації та терапії, де хворі будуть проходити реабілітацію. Таке поповнення розширює можливості закладу з порятунку людей. Нові апарати мобільні та універсальні.

За словами адміністрації ЦМЛ, без кисневих концентраторів неможливо надавати повноцінну допомогу хворим на коронавірус та пацієнтам із легеневими хворобами. А в умовах пандемії важливість такого обладнання збільшується у рази.

В Покрові нагадують, що за останній час це вже друга партія концентраторів для лікарні. Раніше сучасне обладнання також надійшло з департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

100 кисневих концентраторів отримала від міського ГЗК і лікарня у Марганці. Делальніше про це у відео нижче:

Нагадаємо, ковід-відділення у Покрові і Марганці були змушені відкрити, коли госпітальна база у Нікополі більше не змогла приймати хворих з регіону через наповненість.

Також нагадаємо, що у Нікополі медики теж отримали кисневі концентратори. Благодійну допомогу надав НЗФ.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Никопольский ферросплавный закупил на 20 млн кислородные концентраторы для больниц

Ковид-отделение в Никополе не принимает пациентку. Что делать?

В Покрове открыли отделение для больных коронавирусом

Благочинний Нікополя ПЦУ відзначив медиків ковід-центру подячними листами та церковними подарунками (фото)

Запис Ковід-відділення Покрова і Марганця отримали кисневі концентратори (фото, відео) спершу з'явиться на NikopolNews.

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1