Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

Чарівник на ім’я Богдан Бегмар подарував дитячій лікарні Нікополя два суперпотужних комп’ютери

Волшебник по имени Богдан Бегмар подарил детской больнице Никополя два супермощных компьютера

Дитячій лікарні Нікополя зробили дуже важливий і потрібний подарунок – два потужних, швидких комп’ютери з великою оперативною пам’яттю. Радісною новиною поділилися у медичному закладі, передає Nikopolnews.

Комп’ютери прибули в лікарню 7 лютого. Медики повідомляють, що на їх звернення буквально через дві години відгукнувся Богдан Бегмар з Дніпра. Він і подарував комп’ютери, вирішивши давно наболілу проблему.

Один з комп’ютерів встановили в лабораторії, яка обробляє велику кількість інформації. Обсяг такий великий, що машини, які були у лікарні, не справлялися із завданням: зависали, і співробітникам доводилося до 9-ти годин вечора вносити інформацію в систему.

Чарівник на ім'я Богдан Бегмар подарував дитячій лікарні Нікополя два суперпотужних комп'ютери

А другий подарований комп’ютер встановили в кабінеті кардіолога, оскільки той працює з програмою добового Холтер-моніторингу серцевого ритму, що вимагає техніки з великою потужністю.

 width=

Щиро дякуємо! Завдяки вам лікарня може продовжувати продуктивно працювати, – звертаються медики до чарівника на ім’я Богдан Бегмар.

Дитячу лікарню Нікополя хочуть оснастити системою Knopka: благодійники почали збір коштів

Жителі Нікополя можуть звернутися онлайн до лікарів Дніпропетровської обласної дитячої лікарні

Районна лікарня Нікополя надає послуги з проведення цистоскопії

Центральна лікарня Покриву отримала сучасне обладнання

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1