Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

У Дніпро евакуювали пораненого військовослужбовця

У Дніпро евакуювали пораненого військовослужбовця. Він отримав травматичну ампутацію нижньої кінцівки під час підриву на невідомому вибуховому пристрої.

У Дніпро евакуювали пораненого військовослужбовця. Під час підриву на невідомому вибуховому пристрої захисник України Захисник отримав травматичну ампутацію нижньої кінцівки ( стопи). Про це NikopolNews дізнався з повідомлення радниці голови Дніпропетровської обласної адміністрації Тетяни Губи.

«Сьогодні в Дніпро військовим вертольотом евакуйовано нашого військовослужбовця- земляка, який отримав травматичну ампутацію нижньої кінцівки ( стопи) під час підриву на невідомому вибуховому пристрої.
Військові хірурги вчора прооперували , підготували до евакуації, Сонечко направлений у військовий госпіталь Дніпра, а згодом-Київ-Ірпінь», написала Тетяна.

У поранено військовослужбовця був молодший брат, який загинув у 2014 році в ІЛ-76. У 2014 році брати разом прийняли рішення стати на захист України.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

На трасі під Дніпром горіла фура (фото)

У Нікопольського батальйону територіальної оборони з’явився військовий капелан(фото)

На Дніпропетровщині два дні поспіль «мінують» навчальні заклади

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1