Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

Біля Нікополя 19 лютого сталися дві пожежі

Возле Никополя 19 февраля произошло два пожара

Пригріло сонечко і знову почали горіти екосистеми. Біля Нікополя 19 лютого пожежникам довелося двічі виїжджати, аби боротися з вогнем. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

19-го лютого о 14:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання сухої рослинності неподалік вулиці Садової селища міського типу Томаківка Нікопольського району.

За викликом направлено відділення 56-ої державної пожежно-рятувальної частини 7-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце рятувальники встановили, що горить суха трава на площі 1,5 га.

Біля Нікополя 19 лютого сталися дві пожежі

Пожежу локалізовано о 15:20 та ліквідовано о 15:47.

До гасіння займання залучено 3 чоловіка особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

О 17:38 надзвичайники отримали повідомлення про пожежу на вулиці Залізничній міста Марганець.

За викликом рушили вогнеборці 33-ої державної пожежно-рятувальної частини 7-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце рятувальники встановили, що на відкритій території горить суха трава. Площа займання склала 1 га.

20 1

Пожежу локалізовано о 18:07 та ліквідовано о 18:26.

До гасіння займання залучено 5 співробітників особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

МНС-ники звертаються до громадян:

Шановні громадяни! Не паліть суху траву! Це призводить до руйнування екосистеми! Будьте уважними та відповідальними! При перших ознаках виникнення пожежі негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером «101»!

У Нікополі 5 лютого горів житловий будинок (фото)

Під час пожежі у Червоногригорівці знайшли обгоріле тіло чоловіка (відео)

Біля Нікополя сталася масштабна пожежа: згоріли трактор, три мопеди і 10 тон сіна

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1