mersin evden eve nakliyatnakliyatnakliyatkadıköy evden eve nakliyatApple Vision Pro

Про розподіл гуманітарної допомоги і ситуацію у Нікополі 28 березня розповів Олександр Саюк

8 3

Про ситуацію у Нікополі 28 березня станом на ранок, а також про те, як у місті розподіляється гуманітарна допомога, розповів міський голова Олександр Саюк у своєму традиційному зверненні, передає Nikopolnews.

За словами Олександра Саюка, за ніч надзвичайних ситуацій не траплялось, місто та всі його служби працюють у штатному режимі. В рамках доріг біля Нікополя ворожих сил немає

Вчора у Фейсбуці бачив дуже багато думок нікопольців з пропозиціями, що робити з гуманітарною допомогою, де її отримати та чому її не видають усім. Нагадую, що у Нікополі, на щастя немає бойових дій. Всю гуманітарну допомогу яку нам вдається привезти в невеликій кількості з західних областей України та з закордону ми розповсюджуємо серед найбільш вразливих зараз категорій населення – біженців з міст, де активно тривають бойові дії та одиноких літніх людей, яким немає кому допомогти, – пояснив Олександр Саюк.

Він запевнив також, якщо у місті залишились багатодітні сімʼї, які потребують такої допомоги – їм теж допоможуть. Але надати допомогу всім бажаючим можливості немає.

Про ситуацію у Нікополі 28 березня розповів Олександр Саюк: відео

Ситуація у Нікополі 27 березня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

Пологовому будинку Нікополя передали гуманітарну допомогу

Нікополь отримав гуманітарну допомогу від підприємств

Догори