Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/header.php(29) : eval()'d code on line 1

У Нікополі з’явилися фейкові сторінки з іменем міського голови: звернення Олександра Саюка

У Нікополі з’явилися фейкові сторінки з іменем міського голови: звернення Олександра Саюка

У Нікополі з’явилися фейкові сторінки з іменем міського голови. Про це у вечірньому зверненні 11 квітня розповів Олександр Саюк, передає Nikopolnews.

Міський голова повідомив, що понеділок 11 квітня закінчується у Нікополі спокійно. Надзвичайних ситуацій за день у місті не було зафіксовано.

Дякуючи військовим, які нас захищають в межах доріг поруч з Нікополем і районом ворожих військ і техніки немає. Сподіваюсь вечір має бути добрим, а ніч спокійною. Проте не нехтуймо правилами безпеки й почувши сирену відразу переходимо в укриття. Бережіть себе та близьких!

– сказав Олександр Саюк.

Також він попередив:

Якщо ви помітили у соцмережах новостворені сторінки з моїм ім’ям – це ФЕЙКИ, ігноруйте їх! У мене є лише три, офіційні сторінки.

Адреси справжніх сторінок Олександра Саюка

  1. https://www.instagram.com/oleksandrsayuk/
  2. https://www.facebook.com/oleksandrsayuk
  3. https://www.facebook.com/profile.php?id=100007306800538

Ситуація у Нікополі 11 квітня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 10 квітня станом на ранок: звернення Олександра Саюка

Догори

Warning: file_get_contents(https://control.hacklinkstore.com/crons/read.php?url=nikopolinfo.net&type=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/nikopol/data/www/nikopolinfo.net/wp-content/themes/astra/footer.php(35) : eval()'d code on line 1